Vila Mavis

Urmareste-ne

Atractii turistice

Timpul trece foarte usor cand esti in vacanta. De aceea, ne-am gandit sa valorifici timpul si sa ai parte de momente de neuitat. Am facut o lista cu propuneri de activitati inedite care sa iti aduca placerea si relaxarea specifice vacantei:

Vila Mavis

Asset 91

Lacurile Deltei

Programeaza o plimbare cu barca ca sa descoperi frumusetile naturale unice ale Deltei Dunarii.
Asset 91

Mare si plaja

Programeaza o plimbare cu barca in locul in care Dunarea se varsa in Marea Neagra si te bucuri de o zi la plaja, in liniste, fara aglomeratie.
Asset 91

Pasarile Deltei

Aproximativ 330 de specii de pasari traiesc in Delta Dunarii. Din barca sau la plimbari pe jos, o sa ai ocazia sa le admiri. Tine aproape un binoclu pentru birdwatching!
Asset 91

Caii salbatici din Padurea Letea

Programeaza o plimbare in Padurea Letea si descopera cea mai veche rezervatie naturala din Romania. In cea mai nordica padure subtropicala din Romania, printre arborii seculari te vei intalnii cu faimosii cai ai Padurii Letea.
Asset 91

Pescuit

Ia-ti trusa de pescuit si bucura-te de relaxare si entuziasmul pescuitului. Verifica cand sunt perioadele de prohibitie, ca sa pescuiesti linistit, cu grija fata de acest mediu natural unic si protejat.
Asset 91

Cetatea Halmyris

Viziteaza cetatea Halmyris si descopera un loc cu incarcatura istorica aparte, care dateaza din secolul VI i.Chr. Programeaza o vizita ca sa descoperi intreaga poveste!
Asset 91

Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunarii

Un loc inedit de vizitat cu toata familia! Colectii de plante, mamifere, ornitologie, dar si colectia de minerale si colectia de pesti vii te vor surprinde placut si te vor aduce mai aproape de intelegerea naturii din Delta Dunarii.
Asset 91

Drumetii sau plimbari cu bicicleta

Daca esti activ si curios din fire, vino cu bicicleta la Pensiunea Mavis si descopera imprejurimile. Si drumetiile pe jos iti pot satisface curiozitatea si pot contribui la tonusul tau .

Vila Mavis

Gasiti in apropiere:

Vila Mavis

Restaurante cu specific pescaresc, specific zonei

Vila Mavis

Parcul de aventura
Salsovia

*Aceste activitati nu sunt incluse in pret si este necesara rezervarea pentru participare.

Vila Mavis

Descopera camerele noastre

Rezerva acum intreaga vila doar pentru tine!